fredag 5. juli 2019

Jul i Juli

Hei. Da er vi kommet til Juli og hva er vel mer naturlig enn å begynne med julekortene :-) Vel kanskje ikke så veldig naturlig, men for noen av oss, så er det helt normalt. Og etter uken som vi har hatt nå, med haggel og snø på fjellene så føles julen veldig nær.

Jeg holder på med en storslått ryddeaksjon i hjemmet for tiden, og da finner man mye rart. Blandt annet fant jeg en bunke med gamle julekort kjøpt for leeeeenge siden, som bare lå der så fint i en skuffe. De her må jeg bruke tenkte jeg, og som sagt så gjort. Og det ble årets første julekort.Motivet er altså fra ett kjøpt julekort.kuttet til riktig størrelse og pimpet opp.


Jeg digger denne måten og lage kort på. 

Med dette kortet deltar jeg i følgende utfordringer:
Hobbykunst: Jul i Juli FB (31.07.2019)


Takk for at du tok en tur innom bloggen min.
Klem Elisabeth

1 kommentar:

  1. Så utrolig lekkert julekort. Kjempeflotte farger og detaljer.
    Tusen takk for at du deltar i juli-utfordringen hos oss i Scrappelyst :-)

    SvarSlett