tirsdag 15. mai 2018

Gammel sko

Hei. For en tid tilbake så satt jeg og 2 gode scrappevenner på treff og snakket om løst og fast. Så nevnte noen ordet sko, og da slo det ned i meg. Jeg har mange ikke-lengre-i-bruk-sko... La oss utfordre oss og velge en sko hver. Dekoreres etter eget ønske.


Sånn så skoene ut i sitt tidligere liv.

Jeg tenkte lenge og vel på hva jeg ville gjøre med min sko. Jeg valgte meg den svarte skoen.
Så slo det meg, jeg ville lage ett lerret av den. Fikk min samboer til å dele skoen i to. Ikke en helt enkel oppgave, spesielt da han var litt nervøs for å gjøre noe feil. Men han klarte det med glans og skoen ble delt akkurat sånn jeg ønsket.


Mens skoen ble kappet, grunnet jeg ett lerret med svart gesso.
Limte på skoen og malte ett strøk til med gesso på alt.


Så var det bare og lime på all den pynten jeg ville ha på.
Litt mer gesso...

Spraye med utvalgte farger til ønsket resultat
Også lime på de siste detaljer som ikke skulle males svart.

Og sånn ble den ferdige skoen min.


Og utforde hverandre er veldig kjekt, og alltid like gøy.
Får virkelig sving på kreativiteten og de små grå :-D

Ønsker du å ta en titt på de 2 andre sine skor?
Klem fra Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar