lørdag 2. desember 2017

Jule atc kort

Hei. I dag har jeg laget noen jule atc kort til adventskalenderen hos ArJo's.

Mine atc'er er laget med distress oxide, sjablong, modeling paste og stempel.
Pyntet med ord jeg forbinder med julen.


Med denne julekalenderen skal vi også fortelle hva vi forbinder med julen!
Men hva man forbinder med jul og hva som er realiteten er nok ikke alltid i samsvar kanskje!!


Jul-Advent. Advent-Jul... Her er det en stor forskjell hos meg. Jeg er vokst opp i ett hjem der alt skulle lages og stelles i stand til jul. Kan vel si at det bar preg på en del stress. Og jeg har nok dessverre arvet denne. Alt må være perfekt til julaften. Minst 7 sorter i boksene, fryseren full av godt brød og mat. Mest mulig hjemmelaget fra pålegg til middagen... Dere skjønner tegninga.


Men når julemiddagen er servert og vi segner sammen i sofaen. Da er det jul. Vi åpner opp gavene og spiser godt av alt vi jeg har laget på forhånd. Og vi er så mett at vi knapt klarer å dele ut presangene. 1 dag jul er det lek med barnas nye leker som står i fokus og bare nyte livet.


PS: På mandag har jeg fri etter en lang helg med jobbing og søndagsåpent. Da skal jeg ta meg tid til å nyte en god kopp julete. Finne frem: Tre nøtter til askepott og ta litt real julestemning. Bare jeg alene i ett rotete men vel fungerende hus. GOD JUL.

Klem Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar