mandag 21. august 2017

Kort med egen bakgrunn.

Hei. I dag har jeg ett DT-innlegg for nettstedet Hverdagsnett. Tema denne gangen var: Lag din egen bakgrunn. Har fått digi fra Doctor digi. Ett herlig motiv med en tøff nattevakt. Min digi heter: Night shift

Jeg har laget en mixed media bakgrunn. Elsker og leke med lim, maling og effekter. Jeg har brukt ett tynt papir jeg hadde liggende som jeg har krøllet sammen og revet opp i passe biter, før jeg limte det på der jeg ville ha tekstur. Så tok jeg sort gesso over. Noen plasser lot jeg være åpne. La litt vanlig hvit sytråd over før gessoen tørket, sånn at den festet seg litt her og der. Så er det bare og leke seg med sprayer.

Og sånn ble mitt bidrag ferdig.


Tegnet på noen skyskrapere for å få nattevakt følelsen.


Motivet er fargelagt med Copic. I følgende farger.

Hud: E21- E00- E000
Jakke: N8- C6- N4
Vest: YG99- YG97- YG95
Hund: E25- E23- E21- E41- E79 + R89- R39


Har valgt og ikke sette noe tekst på kortet.Det var min inspirasjon for i dag. 

Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar