onsdag 16. august 2017

Kort kit fra Scrapomania

Hei. I dag vil jeg vise dere kort kitet fra Scrapomania som vi i Papirlosjen er så heldig å få leke oss med. Kort kitet får du kjøpt i fysisk butikk i Fremmerholen/Ålesund  eller du kan bestille det i nettbutikken. Du kan også abonnere på kitet. Her er det flere valg og velge mellom.

6 måneder eller 

Abonnerer du får du kitet sendt hjem i postkassa rundt den 15 hver måned. 
Er jo reine julaften det, hver måned :-) 
Vær obs på at det kan forekomme små forskjeller fra kit til kit.

Så over til hva jeg har fått leke meg med. Dette kitet var heilt utrolig nydelig. Duse fine farger i lilla, lime og turkis. Aldeles nydelig. Jeg fikk laget hele 5 kort fra kitet. Fremdeles har jeg mer igjen. Og nå kommer bilde raset :-)


 Vil dere se flere bilder bilder av detaljene så ta turen innom bloggen til Papirlosjen. 

Klem DT-ElisabethIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar