lørdag 1. juli 2017

Cas tag

Hei. I dag har jeg en tag for Hverdagsnett. Dette er tidligere bloggen til barnemix som nå har fått nytt navn og utseende. Spennende og følge med på denne fremover, så ta turen innom. Du finner også hverdagsnett på facebook. Denne gangen har jeg fått utlevert digi fra Fabrika fantasia. Min digi heter Autumn fairy. Temaet denne gangen er CAS. Cas står for clean and simple. Rent og enkelt. Med ett så detaljert digi var det ikke så lett og gjøre det cas. Jeg valgte og lage en tag, med bare litt pynt på.


Her er det motivet som står i hovedfokus. Pyntet kun med litt perler og litt tekst. 
Osteklut under digien.

Motivet er fargelagt med copic:
Hud: E02- E000- E0000
Hår: E57- E33- E31- E30
Genser: YR27- YR24- YR23
Blad:YG25- YG13- YG13- YG11


Det var min inspirasjon for denne gang.
Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar