tirsdag 27. juni 2017

Dekorert metallboks

Hei. I dag vil jeg vise dere en dekorert metallboks. Denne er kjøpt hos Søstrene Grene. De har så mye fint der som kan brukes til scrapbooking. Så her måtte jeg bare leke meg litt.


Boksen så sånn ut når jeg kjøpte den.


Det første jeg gjorde var og male hele boksen i lys lilla. Jeg elsker farger, og lilla er en nydelig farge., Så ble det mørk lilla etterpå, uten og dekke hele boksen. Det er meningen at den skal være litt slitt. Til slutt tok jeg litt hvit farge på ett papir, og flekket over med det.


Så tok jeg en sjablong og påførte litt modeling paste, også fra søstrene grene, den er veldig god å jobbe med. Flekket til slutt over boksen med litt sandpapir på kantene for å få bort malingen igjen.


Så er det det gøyeste igjen. Pyntingen. Brukte bling bokstaver til å skrive skattekiste og navnet mitt. Blomster og sugerør er jo alltid en innertier. Pyntet med bling rundt kantene og på "skruer"

Så nå kommer ett ras med bilder av boksen ferdig.


Det var min boks ferdig.
Lillegutt i huset likte den så godt at han har bestilt en han også.
Den kommer nok etter hvert :-)

Takk for at du tok titten inn. Legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns om dagens prosjekt.

Klem Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar