mandag 5. juni 2017

Boks til sugerør

Hei. I dag har jeg ett innlegg for Barnemix. Denne gangen fikk vi motiver fra Kenny K. Elsker de motiva. Mitt motiv heter: Vikki lee vicious. Temaet denne gangen var metall. Og for en gangs skyld ville jeg lage noe til meg selv. Og med masser av nyinnkjøpte sugerør, så var det på sin plass og dekorere en passende boks til dette bruket.


Boksen er først malt med svart gesso.
Så fikk den ett røft strøk med Prima sin Acrylic paint, metallique berry.
Fargen kommer ikke helt rett frem på bildet, den er mer lillaskjær i.


Motivet er fargelagt med copic:
Hud: E02, E000, E0000
Hår: R89, RV66, RV63, N8
Kjole: YG99, YG97, YG95
+E79, E74, E71


Boksen er pyntet med metall charms.


Det var min inspirasjon for i dag. 
Klem DT-Elisabeth


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar