mandag 10. april 2017

Når pl-kortene er feil

Hei. I dag har jeg laget en pl-side av uke 11, for Project life i Norge. Denne gangen hadde jeg som mål og dokumentere med tekst, litt for hver dag. Jeg har hatt ett kit liggende lenge nå som jeg bare ikke får brukt. Mest fordi det er ett bryllups kit, og jeg har ikke noen planer om å gifte meg i nærmeste fremtid. Men dette kitet passer perfekt til dokumentering.


Det ble en liten og en stor side av denne uken. 
Og endelig har jeg klart å dokumentere, også med tekst ukens hendelser


Ønsker du å se mer om hvordan jeg har gått frem med å få pl-korta tilpasset mitt bruk, kan du ta en titt innom bloggen til Project life i Norge.

Det var dagens inspirasjon fra meg. 
Ønsker alle mine lesere en riktig god påske.

Klem DT- Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar