torsdag 2. mars 2017

Vårlig kort

Hei. I dag har jeg laget ett kort i friske vårlige toner for scrapomania. Ute kvitrer småfuglene og bjørka knopper seg. Så selv om det egentlig skulle vært vinter, så er det vår stemning ute. Så hva passer vel bedre da enn å lage kort av sangfuglens hemmelighet fra Pion. Har brukt to av de nyeste diesene fra kort og godt. Og jeg må bare si at jeg elsker de. I dag ble det ett staffeli kort.


Papira jeg har brukt i dag er fra Pion. Sangfuglens hemmelighet. 
Så vårlige og nydelige papir.


Hjerte diesen er bare helt nydelig i gullpapir.Produktene jeg har brukt:

 Med dette kortet deltar jeg hos:
Kreativ scrapping: bingo. Jeg har brukt blomster, doilie, washitape. Og tekst, doilie, halvperler (26.03.17)
Noor Design: Spring (31.03.17)
Det var det jeg hadde for denne gang.
Klem DT-Elisabeth

2 kommentarer:

  1. Oh what a beautiful creation! Thank you so much for sharing at Noor Design UK and good luck with the challenge. Judy DT x

    SvarSlett
  2. For et lekkert kort! Nydelige farger og så flott med alle lagene!
    Takk for at du deltar hos Kreativ Scrapping denne gangen, lykke til i trekninga!
    Klem fra Kjersti

    SvarSlett