fredag 3. mars 2017

Tag'er og atc kort

Hei. I dag har virkelig lekt meg. ArJo's på facebook har en ny utfordring ute, og denne gang lød den som følger:
C&S (enkelt og rent) med følgende kriterier. 2 farger +svart, Stencil og medium, avispapir/bokside, washitape, stempel og dråper av mist/spray.

Min første tanke var et dette går ikke an å lage C&S med alle de elementene. Men med litt bløt legging av hodet og utprøving, så fikk jeg det til. Men det krevde en del kreativitet og utprøving. På tredje forsøk fikk jeg det til. Men her velger jeg og vise frem alle mine forsøk.


Tag'en og de første atc kortene laget jeg samtidig. Her var tanken og lage en bakgrunn med bokpapir, stencil, paste og farge, og trykke ut sommerfugler av dette. Som sagt så gjort, men med mye papir til overs så ble det en tag av resten. 


Tag'en har jeg svertet med svart embossingpulver rundt.
Tagen i seg selv er kanskje C&S men bakgrunnen er jeg litt usikker på :-)


Serien med ATC heter pretty timeless love.

Serie nummer 2 med atc heter Lucky art 234


Dette ble skikkelig C&S med alle elementene inkludert. 
Veldig fornøyd av meg selv her :-)
Det var min  inspirasjon for i dag. 
Legg gjerne igjen noen ord hvis dere likte min tag og atc kort.

Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar