mandag 2. januar 2017

En vinterlig pl-side

Godt nytt år alle mine lesere. Det er så utrolig gøy og få være kreativ og vise frem det jeg gjør i de teama jeg er med i. I dag har jeg lyst å vise dere en dobbel side for Project life i Norge. I går startet vi årets første utfordring, og der hadde jeg med min første side i dagens innlegg.


Bilda er fra den lille snøen vi fikk i 2015. Akkurat nok til å lage noen få snømenn'er. 
Og heldigvis nok til å tatt noen bilder :-)


Side 2 er fra samme dagen. 
Arka jeg har brukt er fra Maja Design: I Wish.
Snøfnugga er en dies fra KaBoks.


Snømannen fra Wycinanka har fått seg ett lag med embossingpulver.


Da skal du la deg inspirere av bildet under, og lage en pl-side.
Du har frem til 22 Januar
Så her er det bare og finne frem scrappe gleden og kreativiteten.


Jeg ble inspirert av vinter.

Ønsker alle sammen ett riktig godt og kreativt scrappe år.
Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar