torsdag 1. desember 2016

Clean and simpel julekort

Hei. I dag har jeg også ett julekort for Barnemix. Dette er laget i stilen clean and simpel. Enkelt og rent som vi vil si det her på Sunnmøre. Det nærmer seg jul med stormende skritt, og da er det greit å kunne lage noen julekort som er fort gjort. Vi i teamet til Barnemix har denne gangen fått digier fra Karleigh Sue. Mitt trykk heter: Mommy kissing santa


Jeg har fargelagt motivet med Copic. Og brukt følgende farger:

Hud: E0000 -E000 -E02
Hår: E23 -E25 -E29 -E79
Skjorte: B99 -B97 -B95
Julenisse: R39 -R35 -R27
Sekk: E87 -E77 -E74 -E71
Det hvite på nissedrakten har jeg brukt glitterlim


Innsiden på kortet er også helt enkelt. 
God jul og ett skrivefelt.


Det var det jeg hadde for i dag.
Ha en fortreffelig adventstid.
Klem DT-ElisabethIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar