torsdag 1. desember 2016

Adventskalender hos Papirlosjen

Hei. I dag åpner Papirlosjen sin adventskalender. Her vil vi hver dag frem til jul legge ut inspirasjon til jul. Det er også åpning av desember måneds utfordring som heter: Jul :-) I tillegg til en flott premie fra månedens sponsor Kreative hender, vil alle vi i DT-Teamet til losjen premiere hver vår favoritt av de innsendte bidraga til utfordringen.


Jeg har i dag laget en pl side av meg selv som nissemor.
Tradisjonen min er å kle meg ut som nissepike siste arbeidsdag før jul. 
Og kanskje har jeg med meg noe godt også ;-)


Fargelagt med copic

Jeg har brukt følgende farger:

Muser: Y28 -Y26 -E11 -E000
Gren: G85


Syns nisse billetten (digi 138) var perfekt til anledningen. 
Pl-Korta jeg har brukt er fra diverse pakker fra Becky Higgins og Studio calico

Min premie, som jeg vil gi bort til en av de som leverer inn bidrag nå i desember ser sånn ut.


Det var min 1 desember jule inspirasjon for i dag. 
Klem DT-Elisabeth

1 kommentar:

  1. Så fin pl side - og flott nissepike drakt. Setter skikkelig stemningen siste dag på jobben før jul:)

    SvarSlett