søndag 6. november 2016

En liten sommer pl.

Høsten blåser kaldt ute og vinteren banker snart på døra, men jeg holder litt igjen på sommeren ennå.
Denne gangen har jeg laget en liten pl side til Papirlosjen sin utfordring som vi har gående nå. Temaet denne gangen er metall og vi har fått nydelige digier fra All dressed up. Min digi denne gangen heter: Flower fairy


Denne gangen har jeg laget en liten pl side. 
Bildene er fra da jentungen lærte seg å sykle alene på 2 hjuling, uten støttehjul. 
En stolt liten jente og ett minne verdt å ta vare på. 


Det var i aller høyeste grad en perfekt dag.
Jeg har brukt papir fra en polsk serie som kommer i ferdige pakker, med papir i, som matcher hverandre. Pakkene har ark i 12 x 12 " og 6 x 12 " Var også noen ark som man kunne klippe ut fra. Nydelige papirer. som jeg har kjøpt hos Scrapomania. 


Motivet er fargelagt med Copic tusjer.
Og her ser du fargene jeg har brukt.
På vingene har jeg også brukt Zig glitterpenn hvit.En ekstra stolt jente som klarte det :-) 


Det var min inspirasjon til Papirlosjen sin utfordring Metall
Jeg har på denne siden brukt en del metall charms.

Klem DT-Elisabeth 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar