tirsdag 11. oktober 2016

Stempel og skisse uker hos Project life i norge

Hei. 
I dag er det min tur til å vise hva jeg har laget utifra stempel og skisse-utfordringen 
vi har gående  for tiden, hos Project life i Norge.


 Gunilla i teamet, har laget en skisse til oss, . 
Linda har sendt den samme stempelplaten til oss alle sammen


Dette er første gang jeg har laget en pl-side utifra en skisse. Og jeg ble nok litt slavisk følger av skissen, da dette var nytt for meg. Har ofte laget Lo etter skisser, men det ble noe annet med en pl. Men gøy var det og her er min pl-side.


Jeg har begynt på mine barndoms bilder igjen, og dette er fra en tur over Besseggen i 2001. 
Ikke så mye barn lengre jeg da, men men ;-)
Liker godt kvaliteten på bilda, 
Det gir den flotte følelsen om barndommen og tilbake i tid.

 Project life i Norge har også en konkuranse på gang der du kan vinne den samme stempelplata som vi i teamet har brukt. For å vinne denne må du gå inn på Project life sin blogg og kommentere på teamet sine innlegg til stempel og skisse utfordringen vår.

Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar