søndag 9. oktober 2016

En høst tag

Hei. i dag er det min tur til å gi dere litt inspirasjon til månedens utfordring vi har gående her hos papirlosjen. Denne måneden er det høst/høstfarger som er tema. Når jeg tenker høst i oktober, er det halloween som er i mine tanker. Så da måtte det bli en liten halloween tag. Jeg har brukt digi stempel fra All dressed up. Digien jeg har brukt heter: Magical day


Motivet er fargelagt med copic


Jeg har bygd opp tagen, med tag på tag. fra det flotte tag-dies-settet fra Sizzix.


Med litt bølgepapp, osteklut og en dies fra Joy, så ble det en enkel og fin tag.
Denne kan passe til halloween, bursdag eller en venne tag no i disse høst-tider.


Det var min DT-inspirasjon for Papirlosjen for denne gang. 
Håper vi får se ditt bidrag i vår utfordring høst/høsfarger

Klem DT-Elisabeth


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar