mandag 5. september 2016

Motiv med klær i papir.

Hei. I dag har jeg også ett dt-bidrag hos Barnemix. Denne gangen var temaet: prøv noe nytt. Jeg er jo den som liker å prøve nye ting hele tiden, så det er ikke så mye jeg ikke har hvert borti. Noe er det selvfølgelig, men det blir mindre og mindre. Så denne gangen ville jeg prøve og lage klær til ett motiv av papir. Motivet Maddie, som jeg skulle bruke fra polka doodles, var ikke akkurat det enkleste motivet til oppgaven. Men jeg løste oppgaven på min måte, og ble fornøyd med egen innsats.
Det var litt av ett arbeid og klippe opp alle delene, for så og sette de sammen igjen. 
Ene armen er også klippet ut og limt oppå alt det andre så det ble litt 3d effekt. 
Skoene er også klippet ut av papir.


Nærbilde, Her ser man alle lagene.
Motivert er limt på med 3D-puter til slutt. 
Bakgrunnen er laget med gelatos og brusho. Også er den tørr embosset.


Det var dagens dt-inspirasjon for Barnemix
Klem DT-ElisabethIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar