mandag 19. september 2016

Min uke 34 fra 2015

God morgen. I dag er det min tur som  DT for Project life i Norge, å vise dere noe jeg har laget. Jeg vil vise dere en uke jeg har scrappet i min uke-for-uke album. Jeg holder fremdeles på med år 2015. Men tenker som så, at jeg har mange fine minner og scrappe fremover :-)


Det jeg liker aller best med å lage uke-for-uke sider, er at jeg kan bare ta de første og beste korta jeg finner, og det vil nesten alltid passe til bildene. Så setter jeg preg på sidene med pynten. Jeg bruker aldri samme korta på mer enn 1 uke av gangen, på denne måten er det også lett og se når en uke begynner og slutter. Jeg liker veldig godt å bruke små stikkord og tekster fremfor lange tekster av det som skjedde den uken. Men datoe for uken og uke tallet er alltid med.
Det var dagens inspirasjon fra meg. 
Du har frem til 22 September på deg, så litt tid ennå. 

Høsthilsen fra DT-ElisabethIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar