søndag 7. august 2016

Til en liten prinsesse

Hei. I dag har jeg laget ett enkelt lite kort for Papirlosjen. Som DT, får vi av og til sponsorgaver og denne gangen har jeg fått blomster fra gode minner. Dessverre er denne butikken nedlagt, og det er trist når butikkene våre ikke klarer seg. Så selv om mange syns det er greit å bestille på ebay og andre steder, så er det viktig å støtte opp om de butikkene vi har her hjemme. Det var dagens hjertesukk, og nå over til kortet jeg har laget.


Det første jeg gjorde var å lime på litt osteklut, så malte jeg hele fremsiden med hvit gesso.
Limte på blomstene og malte de også med gesso. 
Så tok jeg frem forskjellige sprayer og sprayet. 


Jeg hadde ikke noen spesielle tanker om hvilken anledning dette kortet skulle være til, 
men med litt rosa bånd på så ble det klart til en liten prinsesse. 


 På innsiden er det ett lite vers og plass til å skrive.Det var dagens inspirasjon og hjertesukk fra meg.
Ha en fortsatt trivelig søndag og nyt de siste sommerdagene.

Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar