tirsdag 5. juli 2016

Månedens utfordring hos Papirlosjen

Hei. I dag åpner vi i papirlosjen månedens utfordring, og tema denne gangen er: Alt er lov. Siden det er sommer og sol, så vil denne utfordringen vare helt frem til 4 September. Så her har dere lang tid til å leke dere og skape akkurat det dere vil. Sponsorene våre denne gangen er Gode minner og Star Stampz. Jeg har på denne siden brukt stempeltrykket my sweet Sunflower

Mitt inspirasjons bidrag denne gangen er begynnelsen på en uke-for-uke serie. Denne uken ble det hele 6 sider og de neste 5 sidene kommer på torsdag så bare følg med :-)


Av og til så har jeg utrolig masse bilder, og i min uke-for-uke album, vil jeg ha masse bilder som forteller litt om uka vår. Denne uken er uke 30 fra 2015. Med sommer og sol/regn og hjemmeferie så må man være kreativ og finne på noe sprell. Og det klarte vi :-)


Det er gøy og bruke stempel på en pl side. Her har jeg laget det som ett eget lite pl-kort

Stempeltrykket er fargelagt med Copic.


Jeg har brukt mixed media på denne siden.
Først har jeg lagt på modeling paste over sjablong. 
Så har jeg svertet over med gesso på tørr pensel. 
Før jeg har hatt på farge. 
Jeg har brukt Bistre gul på denne siden.


Pyntet så siden med litt enamel dots og stickerser.


Det var mitt DT bidrag i dag. 
Nå gleder jeg meg til å se hva du vil kreere i sommer.
Vi sees snart igjen, og på torsdag kommer resten av uka :-)
Klem DT-Elisabeth 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar