torsdag 7. juli 2016

Fortsettelse på uke 30

Hei. På tirsdag var det åpning av månedens utfordring hos Papirlosjen. Der hadde jeg som inspirasjon en pl-side fra uke 30. Denne uken var det veldig mange bilder fra, og jeg følte jeg måtte ha med nesten alle. Så denne uken ble det hele 6 sider, og her kommer resten. Denne måneden er temaet hos papirlosjen alt er lov, og vi har fått digistempel fra Star Stempz og jeg har brukt 2 motiv på denne uken. Det første så dere på tirsdag, men jeg tar med meg de bildene også, sånn at helheten blir der.


Side 1 er som den var fra før :-) 
Med digistempelet My sweet sunflower
Fargelagt med Copics.


Så over til side 2.
Her er det frisering på gang, av mellomste gutten i huset.


Jeg har brukt samme teknikken med sjablong og Bistre på alle sidene. 
Pyntet med litt enameldots.


Side 3
Her har jeg også brukt ett digistempel. 
Dette heter: Spring bumble bee


Her er også motivet fargelagt med copic.
Hadde også på litt glitter, på kronen, vingene, blomsteren og her og der.


Så var vi kommet til side 4
her var det litt av hvert som måtte få plass.


Side 5.
Vi nærmer oss slutten på denne uken. 
Når jeg scrapper en uke for uke så vil jeg gjerne dokumentere mest mulig. 
For i livet så er det hverdagen det er mest av. og det gjelder også når det er sommer. 
Selv om vi har fri, så er det en del av den hverdagen.
Og i 2015, hadde vi en ekte hjemme sommer. 


Ett lite nærbilde av oppbyggingen på sidene. 
Jeg bruker først ett lag med paste over sjablong.
Så tar jeg gesso og "pusser" over pasten med.
Det skal være bare ett tynt, tynt lag med gesso. 
Nesten ikke synlig, men litt gjennomskinnelig.
Så har jeg på farge av noe slag. Denne gangen har jeg brukt Bistre.
Så er det pynt til slutt.


Så var det siste siden for denne gang. Side 6
Igjen samme oppbygging som de andre sidene.


Pl-korta jeg har brukt denne gangen er fra Becky Higgins, Peace, love and sunshine.
Disse korta passer perfekt til sommer og sol og regn. Noe vi har en del av her i Norge.
Det var dagens inspirasjon til dere fra meg. Håper på å få se ditt bidrag i vår utfordring hos Papirlosjen. Alt er lov. Denne varer helt frem til 4 September, så du har veldig god til å nyte sommeren og være kreativ innimellom.
Scrappeklemmer fra meg.
DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar