torsdag 19. mai 2016

Sommerminner

Hei. I dag har jeg inspirasjons innlegg for project life i Norge. Jeg har letet litt i mine gamle feriebilder og funnet frem noen bilder fra sommeren 2011. Da var jeg høygravid på tur til Legoland. Noe som var helt greit. Fant meg en benk og koste meg, mens mann og barna sprang rundt. Også så greit å slippe å ta alle mulige karuseller :-) Bilda er fra tømmerrenna på Legoland.


Det ble en enkel og ren side i dag. 
Jeg har brukt kort fra Becky Higgins sin serie: Picturesque edition. 
Nydelige pl-kort som var lett og kuttte ned til 10x10 kort


Pyntet litt med enameldots, tre-dotter og stickerser. 

Vil du se flere bilder, ta turen innom Project life i Norge. Der er det mye fint å se på og ikke minst så er det ennå kjangs til å bli med på vår pågående utfordring.

Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar