fredag 8. april 2016

Kort utfordring.

Hei. I dag har jeg hvert med på ett spennende prosjekt. Ingvill fra teamet til Scrapomania hadde en utlysning ute, der hun søkte etter noen som ville være med på en utfordring. Utfordringen gikk ut på at vi alle sammen fikk det samme kortkitet og skulle lage noe utifra det. Hun brukte mr random til å plukke ut de heldige og jeg var en av de :-) Yuhui :-) Så her er det vi fikk i kitet.


Og sånn ble mitt resultat.


Jeg valgte å lage ett staffeli kort.
Sånn ser det ut inni.


SammenbrettaSå det var det jeg fikk laget av mitt kit. Veldig kjekt og totalt utafor min komfort sone.
 Men så utrolig gøy. Så tusen takk til Ingvill som lot oss få bli med på dette :-)

Klem DT-Elisabeth


4 kommentarer:

  1. Kortet ditt ble helt nydelig Elisabeth! Tusen takk for at du ville være med på utfordringen min <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for at jeg fikk bli med:-) Var kjempekjekt :-)

      Slett