tirsdag 5. april 2016

Konfirmasjons pl

Da er det på tide med ny utfordring hos papirlosjen. Denne gangen er temaet Konfirmasjon/ungdom. Så her er det bare og slippe fantasien løs.

Mitt bidrag denne gangen er en liten Pl-side fra da vi selv var i konfirmasjon, og jentene var staset opp i min mors hjemmelagde bunader. Min mor farget tråden, og vevde stoffet før hun sydde de sammen, så dette er plagg som betyr mye for meg. Jeg og min søster brukte disse bunadene da vi var små, så veldig kjekt for meg og la jentene bruke de også:-)


Vi er denne gang sponset av Kort og Godt, og de har bare så mye fint. 
Jeg falt for de lekre sølvstjernene, og bånda passet bare helt perfekt.


Det var det jeg hadde for denne gang. i morgen er jeg tilbake :-) 
Til vi sees, ta vare på deg og dine. 
Klem DT-Elisabeth

2 kommentarer:

  1. Hvor er det bare smukt og kreativt lavet,dejligt med en livlig fantasi

    SvarSlett