onsdag 27. april 2016

Enkelt barnekort

Hei. Da er det inspirasjons innlegg for Scrapomania som står for tur. I dag har jeg valgt å gå litt bort i fra mine vanlige pl-sider, og laget ett helt enkelt barne kort. Dette kortet kan passe til både gutt og jente. Med 5 barn i huset, så går det en del barne kort i løpet av ett år, så da er det veldig greit å kunne lage noen enkle kjappe kort.


Jeg har brukt ett stempeltrykk fra Penny black. Fargelagt med copic tusjer. Vingene har også fått seg ett strøk med glitterlim. Jeg brukte fargen Crystal.


Diesen jeg har brukt er fra Spellbinders.


Så enkelt kan det gjøres, og det syns jeg er helt greit. 
Håper du ble inspirert til å ta frem fargeblyantene og ta deg en økt du også. 
Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine.
Klem DT-ElisabethIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar