fredag 25. mars 2016

Pink and pretty med time for tea

Hei. Da er det tid for Barnemix igjen. Denne gangen har jeg fått lekt meg med ett stempeltrykk fra Time for tea. Trykket heter: Shop til you drop. Temaet denne gangen også var Pink and pretty.
Og her er min tolkning.Denne gangen brukte jeg lang tid på fargeleggingen. Ble liksom aldri fornøyd, og manglet alltid den rette fargen. Men etter en tur innom scrapomania, så ble det fart på sakene :-) 
Og resultatet ble jeg endelig fornøyd med. 


Til bakgrunnen har jeg brukt ark dekket med washi tape. Som jeg så brukte en kant puncher på.
Og limte det på ett ark med sølvteip på.
Stempeltrykket er klipt ut og limt på med 3D puter


Jeg har tatt en bit papir, lagt på sølvteip, og stanset ut. Bare digger effekten det blir da.Her kan du se Copic fargene jeg har brukt.Det var min rosa inspirasjon for i dag. Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine.
Klem DT-Elisabeth 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar