mandag 28. mars 2016

Påske atc kort.

God andre påske dag:-) Påsken er ikke helt over ennå, og jeg har endelig fått laget meg noen små påaske ATC kort. jeg har lenge skulle laget de her til en utfordring, men de her satt langt inne gitt. Først når jeg fant stempelet av den lille fuggelen, løsnet det. Så av og til kan det virkelig lønne seg og rydde :-)Her ser du alle 3 korta som en serie.


Også ser vi litt nærmere på hver enkeltJeg har brukt Brusho og Bistre sammen med vann til bakgrunnen. Etter det var tørt, brukte jeg en stencil og klar embossing paste over. Denne blir helt blank når den er tørr, men du kan se den skinner litt på bilda. Brukte en dies og stanset ut biter fra korta, la ett grønt folie ark bak. Veldig gøy å leke seg med diverse teknikker på sånne små kort. Pyntet med litt blomster og enamel dots, noen stickerser fra papirdesign og selvfølgelig stemplet jeg med den lille fuggelen min :-)

Ha en fortsatt god påske de siste timene av dagen, og nyt våren som er i anmarsj.

Klem DT-Elisabeth


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar