mandag 1. februar 2016

My girl

Hei. Da er vi kommet til februar og vi starter vår neste utfordring hos Project life i Norge. 
Denne gangen er det dette bildet du skal bli inspirert av.


Vi får ofte spørsmål om hvordan og hva man skal bli inspirert av. 
Og det er jo det som er så genialt med ett sånt bilde. DU skal bli inspirert til å lage noe. 
Når du ser på bildet og tenker med en gang på noen bilder du har, da er det din inspirasjon. 
Hvis du liker veldig godt en av fargene som er med, eller en detalj, og vil lage noe med den fargen eller detaljen, så er det din inspirasjon. Se på bildet og bli inspirert til å lage en pl er budskapet vårt :-)Jeg har laget en pl-side av min eldste bonusdatter. Hun hadde hvert på besøk hos sin mamma og kom hjem oppdollet og var så stilig, stolt og kry. Så klart måtte dette foreviges:-)

 Jeg ble inspirert av de grå nyansene, maling boksene og penslene.

Veldig mange er redde for å la seg inspirere av ett sånt bilde som vi har. Så jeg tenkte jeg skulle forklare litt om hvordan jeg går frem. Når jeg får ett bilde til inspirasjon, så får jeg en liten tanke om hvilke bilder jeg har lyst å bruke. Så leter jeg til jeg finner noen jeg føler passer. På denne siden her ble jeg også inspirert av maling boksene, noe som gjorde at jeg ville bruke en form for maling på pl-korta. I dette tilfellet falt valget på brusho. 
Håper å se bidrag fra deg også hos hos :-)
Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine.
Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar