fredag 1. januar 2016

Ny utfordring hos Project life i Norge.

Hei I dag har vi i Project life i Norge ny utfordring på gang. Denne gangen er det dette bildet vi skal la oss innspirerest av:-) Og jeg ble veldig inspirert av dette bildet. Så pass at jeg brukte selveste bilde på mitt bidrag :-)


Innspirasjonsbilde til PLIN


Jeg ble inspirert av hele bildet, og syns det passet bra som en start for 2016 sin uke-for-uke album. Dette blir tredje året mitt med denne typen album, selv om 2015 ikke er helt i mål ennå ;-)
Har stanset ut små gullhjerter som jeg har lagt løst i lommen.


Brukt medium tilsatt fargestoff for å lage bakgrunnen på bazzil craft papir.

Det var det jeg hadde laget som start på utfordringa i dag. Ta gjerne turen innom Project life i Norge og se på all den andre flotte inspirasjonen vårt supre designteam har laget. Også håper jeg selvfølgelig at jeg får se ett bidrag til vår utfordring fra nettopp deg hos PLIN:-) 
Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine. Klem DT-Elisabeth


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar