tirsdag 5. januar 2016

Gave kort til mine favoritt jenter :-)

Hei i dag blogger jeg for Papirlosjen og vår åpning av denne månedens utfordring. Tema denne gang er favoritt, så da måtte jeg vise frem noen gavekort/konvolutter som jeg lagde til mine 3 favoritt tante barn til jul:-)


Jeg ville ha ett kort som jeg kunne legge/sette bilde av yngstemann i huset i. Da de 3 jentene mine skulle få hvert sitt. Når jeg så fant denne geniale brette måten, ble det plutselig til 3 gavekort også i lommen på baksiden:-)


Tema denne måneden hos papirlosjen er Favoritt. Og disse korta er bare mange favoritter. Først og fremst er det til mine favoritt jenter:-), Med bilde av lille gullet, og jeg må si at denne måten å lage til ett kort på, definitivt er blitt en favoritt. Jeg har også brukt noen bling stjerner fra Kort og Godt, som virkelig er en favoritt her hos meg. Så her bugner det av favoritter. 
Hva er din favoritt innen scrapping?
Baksiden på kortet er også pyntet og der blir det også en lomme til å stikke noe nedi.
Så her laget jeg til 3 gavekort på ting vi kan gjøre sammen, som jeg satte nedi.


Jeg fant brette måten på nettet, i min uendelige leten etter noe spennende. 
Det er veldig enkelt, men jeg husker dessverre ikke hvor jeg fant den.


Med disse korta er jeg med på følgende utfordringer:


Det var det jeg hadde til dere i dag. Håper dere likte mine kort. Legg gjerne igjen en kommentar her inne, det blir jeg bare glad for :-)
Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine.
Klem DT-Elisabeth

7 kommentarer:

 1. flott ide og herlig brette teknikk, takk for at du deltar hos card and scrap sin utfordringen. DT Graciela

  SvarSlett
 2. Flotte kort. Like, men likevel forskjellige :-) Takk for at du deltar hos Nordsalten Hobbyklubb. Klem fra DT Rita

  SvarSlett
 3. Nydelig kort og takk for at du er med på
  utfordringen hos Card and Scrap:)
  DT Bente:)

  SvarSlett
 4. Stilig kort og bretting,
  takk for at du deltar hos Papirplanetens utfordring,
  DT Bente:)

  SvarSlett
 5. Så utrolig nydelig. ♥
  Tusen takk for at du deltar hos Card and Scrap.
  Klem Line

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kort med bretteteknikk som var flott til gavekort. Flott pynt og bilde :-) Takk for at du deltar i Papirplaneten som utfordring Blått/hvitt. Klem DT Monica

  SvarSlett
 7. Flotte gavekort, med stilig bretting. Takk for at du deltar hos Hjerteboden. Klem fra Rita

  SvarSlett