mandag 7. desember 2015

Luke 7

Hei. Idag åpner jeg luke nummer 7 hos Project life i Norge. Har dere begynt å bake ennå? eller kanskje dere er ferdig for lenge siden. Uansett så er det veldig koselig med førjulstiden og kakebaking og masse små smaking og ikke minst: Det er en uvurderlig kjekk tid sammen med barna:-) Her i huset lager vi alltid marsipangodter sammen når det nærmer seg julaften.


På disse bildene som er fra jula 2006, er det mine fortryllende kreative tantebarn som er på besøk. Det finnes ikke bedre tid enn tiden sammen med barna.
Og det er skikkelige flotte kunstverk de kreerer.


Har laget korta mine av resteark denne gangen. Kjekt og kunne redusere litt i den esken også:-)

Det var det jeg hadde for i dag. Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine i denne koselige førjulstiden. Klem DT-Elisabeth Hatlen

Husk at du kan delta på Project life i Norge sin julekanleder også. Her trekker vi en vinner hver uke av alle de som kommenterer på lukene.

For å vinne denne flotte premien, må du kommentere på ett eller flere bidrag fra min julekalender. 
Du må også følge bloggen min:-)


DT-Elisabeth


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar