torsdag 17. desember 2015

Luke 17. Juleball hos Project life i Norge

Hei. I dag er det min tur til å åpne luken hos Project life i Norge. Noe som viser at julaften nærmer seg her på Sunnmøre er de tradisjonelle juleborda for 9'ende klasse. Med 3 tantebarn og 5 barn i huset, er det ofte juleball her. 
Siden min i dag, er fra da mitt eldste tantebarn skulle på juleball. Jeg fikk den store æren og sy kjolen til henne samt å lage henne til med hår og sminke på selveste dagen. Litt veldig stolt tante da ja :-) 


Har brukt pl-kort fra Becky Higgins: Chalkboard


Paljetter er aldri galt til jul.


en vakker prinsesse:-)

Det var det jeg hadde i min luke i dag. Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid :-) 
klem DT-Elisabeth. 

Ikke glem adventskalenderen både hos Project life i norge 
og min egen adventskalender her hos meg:-) Flotte premier å vinne begge plasser.

For å vinne denne flotte premien, må du kommentere på ett eller flere bidrag fra min julekalender. 
Du må også følge bloggen min:-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar