søndag 27. desember 2015

Citrus Twist del 3

Hei. Nå i romjula har jeg fått kost meg med mitt siste kit fra Citrus Twist. Som vanlig for Project life i Norge. Jeg har laget en video av innholdet og laget 4 sider av det jeg har fått. Det er nok utstyr til flere sider enn det jeg lager.

Denne første siden er fra da min eldste tante unge var 2-3 år. Jeg vant en giga stor pandabjørn på tivoli, og hun bare elsket den bamsen :-)


Neste side er en smal lomme, som ikke rommer så mye. 
Denne gangen fra Hunderfossen lekeland
Så er vi hjemme i hagen, der jeg dyrket agurker og diverse andre grønnsaker ett år. 
Det vil si, jeg prøvde å dyrke. 
Men det ble noen agurker, og de var jeg veldig fornøyd med.
Har brukt penn til å tegne sømkant rundt noen av korta.
Siste side i dag er fra en tur til verdens ende. For en fantastisk flott plass. 
Bilda her er fra 2004
Har brukt penn til å tegne sømkant rundt noen av korta.Så over til min konklusjon av Citrus twist :

Pris: Blir litt dyrt med over 300 kroner i måneden i forhold til det vi får. Dette skyldes selvfølgelig portoen, men den må jo også regnes med i totalen. Stickersene som følger med er ikke nødvendigvis den beste kvaliteten, og jeg frykter limen vil løsne etter en tid.

Innhold: Jeg sitter igjen med følelsen av at har du fått ett kit, så har du fått alle. Alle kita passer sammen, men det blir litt kjedelig. Veldig flott med wood weener pynt, som ikke alle andre har, og stempla er kjempesøte, men små.

Konklusjon: Jeg liker å bli utfordret og å få nye ting, for de som er som meg, så passer nok ikke dette kitet så bra. For de som liker forutsigbarhet, så er dette kitet supert. Så det er selvfølgelig opp til hver enkelt om hvor vidt man vil like eller ikke like dette kitet. Jeg for min del syns det ble kjedelig og ensformig.

Ønsker du å se de andre omtalene mine finner du de her :-)
Intro utenlandske kit.
Citrus Twist, del 1
Citrus Twist, del 2


Det neste kitet jeg vil prøve ut nå, blir i fra Paper Camelia Gleder meg til å ta fatt på en ny runde og håper dere følger med videre:-)

Klem DT-Elisabeth 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar