torsdag 5. november 2015

Maskulint lerret til data geek

Hei. I dag har vi fellespublisering hos paprilosjen, og åpning av November sin utfordring. Temaet denne gang er Mannlig/Maskulint.

Min store scrappe-geek-lidenskap er jo PL, men å lage en maskulin pl, var ikke akkurat det jeg følte sterkest for nå. Så da ble det frem med lerret, maling, sprayer og en masse forskjellige datadeler. Og dette ble resultatet.


Jeg begynte først og samle inn deler. Noe som ikke var noe stort problem med en data-geek til samboer som samler på det meste når det gjelder data :-) Men skru vil jeg gjøre sjøl :-)


 Når alle deler var limt på og tørr. Malte jeg over alt, med 2 lag svart gesso.


Work in progress. Nå er det spraying som står for tur.


Etter at sprayen er tørket, bruker jeg hårspray for å fiksere med. Så maler jeg alt med 3D gloss gel, og limer på noen deler i sin naturlige glans. 3D glossen limer og lager glans, alt på en gang:-)Og sånn ble det ferdige prosjektet.
Masse lag på lag.
 Glansen og fargene endrer seg med lys og vinkel,
og ble nok ikke helt riktig gjennom en kamera linse. men sånn ca:-)


Med dette prosjektet deltar jeg på følgende utfordringer:Det var mitt maskuline bidrag i dag:-) Gleder meg til å se ditt bidrag hos papirlosjen, der du kan lage alt du vil så lenge det er maskulint:-) Klem DT-Elisabeth.

3 kommentarer:

 1. Råkult! Ikke noe annet å si om den saken ;) Knalltøft!
  Tusen takk for ditt bidrag til Scrappegarasjens utfordring!
  - DT-Eva -

  SvarSlett
 2. Veldig kult!
  Takk for at du deltar på scrappagarasjens utfordring.
  www.scrappegarasjen.no

  SvarSlett
 3. Kjempemorsomt lerret. Utrolig kreativt.
  Takk for at du deltar på utfordringen vår hos Hjerteboden :)
  Jeanett

  SvarSlett