mandag 30. november 2015

Adventskalender 2015

Hei. Som DT for Papirlosjen, Scrapomania og Project life i Norge, Der vi alle sammen kjører adventskalender, har jeg nesten fylt opp min egen adventskalender.
Dette syns jeg er så gøy, at jeg vil lage min egen kalender også, her hos meg i min egen blogg.


Så hva er premien og hva må dere gjøre for å vinne denne?
Premien blir denne pakken. Her er det noe for alle scrappere:-)


Så hva må du gjøre for å vinne?
Det hele er ganske enkelt. Det du må gjøre er å følge bloggen min, og i tillegg legge igjen en kommentar eller flere på mine innlegg her i bloggen min fra i morgen den 1- 24 Desember. Så blir det mister random, som trekker en vinner sånn etter den 24. Til flere innlegg dere kommenterer på desto mer øker din sjanse til å vinne:-)
Håper du syns dette høres spennende ut:-)
Og til dere som allerede følger, dere trenger bare og kommentere:-)

Lykke til alle sammen:-) Klem DT-Elisabeth

1 kommentar:

  1. Så koselig at du har laget egen julekalender, veldig fin premie også :-)
    Ønsker deg en fin førjulstid.

    SvarSlett