mandag 5. oktober 2015

ROSA

Hei. I dag har vi fellepublisering hos Papirlosjen, og start på oktober måned sin utfordring. Denne gangen er oppgaven ROSA. Vi viser vår støtte til kreftforeningen og oppfordrer alle til å vise sin støtte. Vi er denne måneden sponset av SLS-Design og det betyr stempel og fargelegging. "Sukk..." Men det var før jeg fikk se denne herlige skallen, og så at her, ditta kan jeg også klare:-)
Så her er mitt bidrag:-)


Jeg har brukt digi stempelet Sugar skull with heart eyes.
Jeg var veldig skeptisk først, men så begynte jeg og fargelegge, og der sto ideen klar og venta:-) 
Jeg brukte Tusjene til Copic når jeg fargela motivet.
Digi stempel er en enkel og fin måte og kjøpe stempel på. 
Gå inn her på Etsy.com og SLS-lines og let deg frem til det stempelet du vil ha. 
Bestill og betal i kassen og vips så har du de på e-posten din. 
Da kan du printe ut i den størrelsen du vil og farge de som du vil. SLS-Lines har også klip-art. 
Dette er ferdig fargelagte motiv som du printer ut og klipper ut som du vil. 
Helt genialt enkelt:-) Også har de så mye lekkert da :-)


Så kommer her litt detalje bilder:-)Med dette kortet er jeg på følgende utfordringer:

Scrappiness: Blomster (11.10.2015)
Hjerteboden: Feminint (31.10.2015)


Dette kortet har jeg ikke laget til noen spesiell anledning, Så derfor valgte jeg å bruke teksten Pirat Princess. Det passer liksom til alt, også bursdag:-) Produktene jeg har brukt på dette kortet er stort sett rester fra mitt skattekammers. Det er så deilig når man får brukt noe av alt det som man har liggende:-)

Håper jeg har kunnet gi deg litt inspirasjon til å lage noe i rosa du også. Og når du gjør det så må du huske og gå inn på Papirlosjen sin blogg, og bli med i utfordringen vår. Har du ikke blogg selv, kan du sende inn ditt bidrag på mail til: papirlosjen@gmail.com Merk gjerne mailen med bidrag til oktober utfordringen.

Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine.-) Klem DT-Elisabeth

16 kommentarer:

 1. Så utrolig herlig kort! :-D Digger det!
  Tusen takk for at du deltar hos Nordsalten Hobbyklubb. DT Solfrid

  SvarSlett
 2. Dette kortet er noe av det tøffeste kortet jeg har sett på lenge, takk for bidraget ditt til scrappiness sin utfordring, klemm dt jorunn ♥

  SvarSlett
 3. Kjempe-stilig kort!! Takk for at du deltar hos Scrappiness:) Klem fra Dt-Anne Gro

  SvarSlett
 4. Så kjekt å se noe annerledes! Knallstilig! Takk for at du deltar i vår utfordring hos Scrappiness. Klem, DT Helga :)

  SvarSlett
 5. Kult kort, takk for at du er med på vår utfordring hos Scrappiness:)

  SvarSlett
 6. Veldig stilig og annerledes! Digg farger;)
  Takk for at du deltar på scrappegarasjens utfordring!
  www.scrappegarasjen.no

  SvarSlett
 7. Stilig og Annerledes kort! Takk for at du deltar i vår lag på lag utfordring. Anne Lill - DT kort o mania

  SvarSlett
 8. Så utrolig stilig - jeg digger alt utenfor den vanlige boksen (selv om jeg kanskje ikke er like flink til det selv ennå)!
  Takk for at du deltar på Scrappegarasjens utfordring!
  DT-Eva

  SvarSlett