mandag 12. oktober 2015

En utfordring

Hei. I helgen fikk jeg virkelig utfordret meg selv litt:-) Jeg har hatt ett bilde av min niese liggende i lengre tid, og bare ikke klart og angripe det. En del av grunnen til dette er nok at jeg hadde bare ett bilde, men på grunn av mine kronologiske album, måtte jeg lage en PL-side. Dette løste seg heldigvis i helgen, da jeg satt og surfet på nettet og dumpet innom bloggen til Blue fern studio. de har en nydelig skisse i utfordringen sin denne måneden og den passet bare heilt perfekt:-)

Hello. This weekend I wanted to challenge my self a bit. I had this picture of my niece, for a long time now, that i just could not work with. One of the reason, is that i'm a chronological scrapper, so i had to make this picture in to a Pl-project. Lucky for me, Blue fern studio have this beautiful sketch in their challenge this month. And it was perfect:-) Here is what i made of the sketch. Jeg lagde først en LO med utgangspunkt i skissen. 
Før jeg delte den opp, så den passet i pl-lommen min.


Jeg har brukt 3D gloss gel, blandet ut i Mica powder, over sjablong.
Så har jeg lagt på osteklut og Doillies.


Glimmret noen chip board fra Blue fern.


Splasjet litt med svart og rosa mist.


Pyntet med litt fjær, bling, dotter, blomster...Her er skissen jeg har brukt fra Blue fern studio:

Med denne pl-siden deltar jeg i følgende utfordringer:Det var det jeg hadde til dere i dag:-) Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine. Klem Dt-Elisabeth.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusen takk Anne Karin:-) Var gøy ok strekke grensene litt :-)

   Slett
 2. What an awesome project! I love that you have used the sketch as inspiration for a PL spread, and were able to use this photo of your niece. Thanks for joining us at Blue Fern Studios for our sketch challenge this month.

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much:-) It was really really fun to work with your sketch

   Slett
 3. Love your interpretation of the sketch and all of the different elements in your layout. Thanks for joining us at Blue Fern Studios!

  SvarSlett