tirsdag 15. september 2015

PL-Kit for scrapomania

Hei. I dag er endelig dagen kommet:-) Og vi får pl-kitet vårt. Jippi. Har du ikke sikret deg ett pl kit ennå? Da gjør du det hos scrapomania. De har også veldig mye annet fint:-) Er du nybegynner og ikke vet hvor du skal starte? Da er pl-kit perfekte. Her får du litt kort, pynt og lommer. Og du får mer enn du bruker på lommene som følger med, som du da har til senere bruk:-)

Denne månedens kit er FARGER:-) Ett kit med masse spreke farger og mye digg pynt til:-)
Kjempe gøy å leke med :-)

Sånn ser kittet ut


Min første side er fra noen år tilbake. Jeg fikk lov å gi to av mine tantebarn hull i ørene. Gjett om de var stolte da, på vei hjem igjen:-) Her passet de fargerike pl-kortene veldig godt inn:-)
Mye dekorativt man kan gjøre med chipboard stickersene som følger med:-)
Elsket fargene denne gangen. Så herlig med noe skikkelig fargerikt:-)Jeg har endelig begynt på min uke for uke album for 2015, og dette kitet passer perfekt til anledningen. 
Spesielt når guttungen har hvert i bursdag og vinteren har inntatt Ålesund:-)De Oransje bokstavene er bare helt supre til å skrive litt stikkord med.Så her var det litt forskjellig inspirasjon til dere i dag. Håper dere liker kitet deres:-) I morgen er jeg tilbake med mer inspirasjon til dere, men da blir det ikke pl, men noe annet spennende:-) Så følg med;-) Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine. Klem DT-Elisabeth


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar