lørdag 5. september 2015

Inspirasjons bidrag til Papirlosjen

Hei. I dag har vi slipp på ny utfordring her hos papirlosjen. Denne månedens tema er Monokromatisk. Monokromatisk betyr innefor scrappeverden: 1 farge, ispedd hvitt og sort for å skape nyanser.

Min tolkning på en monokramisk PL
Jeg har valg å lage en Pl denne gangen og det bydde nok på noen utfordringer. En pl har hos meg mange fargebilder, og da skulle tenke 1 farge, ble litt å bry hodet på:-) Jeg valgte og bruke brune nyanser mot det beige på mitt project og ble veldig fornøyd med resultatet:-)

Måtte ty til litt grønt inni mellom for å få litt liv i PL'enSytråd i en klynge er noe jeg digger å bruke:-)


Det var det jeg hadde for denne gang. Håper jeg ga deg litt inspirasjon til å utfolde deg med dine monokromatiske project. Gleder meg til å se resultatene:-) I morgen har jeg en lekker inspirasjon til dere. Klem DT-Elisabeth:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar