torsdag 27. august 2015

Smøre skiva mi sjøl:-)

Hei. I dag har jeg ett innlegg hos Project life i Norge. Min lille gutt begynner å bli stor og skal mer og mer klare seg selv. Det er en sjarmerende alder:-) Her skal han smøre leverpostei på brødskiva, noe som ble en fin serie for meg å scrappe pl av:-)
Jeg har brukt forskjellige medium som mica powder, 3d gloss gel, fløyel, og spray.


Sånn ser sidene ut sammlet.


PL-korta er fra serien til Becky Higggens Cinamon. Jeg elsker denne serien som går i brunt og gråtoner. Har også brukt litt piler og stickers. Tannhjula som er dekket med fløyel er i tre.
Håper jeg har gitt deg litt inspirasjon til å finne frem igjen scrappesakene etter sommeren. Det kan av og til være tungt å begynne på igjen. Men det største steget er å overføre tanke til handling:-) Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine. Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar