søndag 16. august 2015

Monster og Troll

Hei. I dag er det min tur til å gi dere litt inspirasjon i forbindelse med Papirlosjen sin August utfordring. Die cut/punch. Jeg er ikke den som bruker så mye dies da jeg lager lite kort. Men nå er det så mange fine dies som passer perfekt til PL. Så da ble det en Pl fra meg i dag

Brukte monster clipart fra SLS-Design. Helt herlige

Jeg valgte og stanse ut noen piler fra Little B, til denne PL'en. Jeg brukte bazzil foil papir for glansfull effekt

Skikkelige herlige monster

Jeg har brukt:
Pl- kort fra Becky Higgins: Baby boy edition.
Bazzil Foil ark
Dies Arrows fra Little B
Ramme fra Heidi Swapp
Stickers ord fra Authentique
Diverse bling

Papirlosjen sin august utfordring går helt fram til 4 September. Så her har du ennå god tid til å diese og punche og la kreativiteten flomme:-) Håper jeg har gitt deg litt inspirasjon:-) Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar