søndag 2. august 2015

Lo for papirlosjen. siste inspirasjon til sommerutfordringen.

Hei. I dag har jeg laget en LO for Papirlosjen. Vil minne om utfordringen vår som varer fram til 4 august 2015: Alt er lov. Så hiv deg rundt og delta:-) Det er noen få dager igjen. Det er flotte premier å vinne fra Hobbyjungelen og Wild orchids craft

Jeg har laget en LO med mye bruk av stempel. Jeg elsker å stemple random rundt omkring.
Like mye som guttungen elsker litt kaldt vann på ryggen når han bader:-)

Jeg har først brukt sjablong og clear embossing paste, Så stempel og til slutt resten.


Matta til bildet og pilene er laget med sølvteip som jeg embosset, og malte over med alkohol blekk.


Ikke en Lo uten stempel eller bling:-)Detaljer.

På denne LO'en har jeg brukt følgende:

Ark som jeg hadde i mitt skattekammer:-)
Sølvteip
Alkoholblekk
Bling fra Prima
Charms fra Korthobby
Diverse stempler
Sort og blå stempelpute
Diverse ferdig die-cut papir pynt
Clear embossing paste/Medium
Sjablong


Håper jeg har kunnet gitt deg litt inspirasjon i dag. Snart er det skolestart igjen og hverdagen innhenter oss. Da er det godt å kunne pusle litt for seg selv og innhente ny energi. Det gjør i hvertfall jeg:-) Nyt resten av sommeren og ta vare på dere selv:-) Klem DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar