onsdag 5. august 2015

Felles innlegg hos Papirlosjen, månedens utfordring

Hei. I dag har vi felles inspirasjonsinnlegg i Papirlosjen. Og vi sparker i gang månedens utfordring for August:-)

Hello. Today we have an inspirational challenge for the month of August in Papirlosjen

Jeg har valgt å lage ett teepee kort denne gangen. For dere som kjenner meg, så vet dere hvor vanskelig det er for meg å lage kort. men dette var faktisk veldig gøy:-) Så gøy at jeg til og med laget en video, mens jeg laget kortet:-) Jeg fikk også utfordret meg selv med å bruke stempeltrykk, som jeg har fargelagt med copic-tusjer. Dette er første gang jeg fargelegger, så ikke se så nøye på fargingen:-)

This time i made a Teepee card. Those who know me, knows i'm not found of making cards. But this was actually fun :-) I even made a video of making the card. I'we also got to challenge my self, with the print from SLS-Lines, that I collored with copic-pencils.

Forsiden på kortet

Front of the card


Baksiden på kortet

Back of the card


Forside 2 på kortet.

Another front of the card


Vi skal bruke die cut elle punch på projectet.
Så jeg har stanset ut noen små hjerter i vellum

We have too use die cut/punch in the project.
So I have die cut some small heart in wellum


 Nå følger det en del detalj bilder :-)
Here are some detail photos :-)


Produkter jeg har brukt:
Sommerfugl Charms: Korthobby.no

Zig glitter markers, transparentOsteklut


Rub'ons tekst

copic tusjer

Vellum

Hjerte dies: Kaboks


Håper jeg kunne gi deg litt inspirasjon til å finne frem igjen scrappesakene etter en lang sommer:-) Ta også gjerne en titt på videoen min og legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes. Det setter jeg utrolig stor pris på:-) Ha en flott sensommer og nyt scrappestundene:-) Klem DT-Elisabeth

Hope you find some inspiration in this. You are welcom to see my video, But I have to warn you. It is in Norwegian :-) You are most welcome to leave me a comment :-) DT-Elisabeth:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar