mandag 24. august 2015

Bursdag

Hei. I dag har jeg laget en PL av mitt tantebarns 9 års dag. Det begynner å bli noen år siden, så det var veldig på tide at denne ble laget:-) Jeg har brukt kort fra diverse serier fra mitt skattekammers. Greit å få brukt opp litt av det man har tilgjengelig også. Det samme gjelder pynten. Så jeg har ikke noe helt klart hva jeg har brukt fra hvem denne gangen. Jeg liker å finne frem gamle skatter og utfordre meg selv til å bruke det på mitt neste prosjekt. Denne gangen var det ett stempel som ikke har hvert brukt før.


Stempelet jeg har brukt som egen utfordring:-)

Her har jeg klippet ut bursdagsbarnet og limt henne på ett PL-kort.
Hodet stikker ut over lomma, da jeg ikke ville kutte det av. 

Jeg deltar i følgende utfordringer:
Håper  jeg i dag har gitt deg litt inspirasjon til å finne frem noen av dine skatter og gi deg selv en utfordring:-) Til vi sees igjen, ta vare på deg og dine:-) Klem DT-Elisabeth.
ps: Blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar til meg;-)

2 kommentarer:

  1. Så herlig PL side:-)
    Takk for at du deltar hos Kreativ Scrapping.
    Hilsen DT Sigrid

    SvarSlett