søndag 19. juli 2015

LO i mixed media stil. Den følelsen

Hei. I dag har jeg laget en Lo for papirlosjen med litt bruk av mixed Media. Jeg har brukt te og te-blader, spray, og stempel. Gir en fin effekt og var veldig gøyt. Bildet er fra en fjelltur vi hadde i 2014. Guttungen elsker følelsen av lyngen som kiler i nakken:-) 

det første jeg gjorde var å male utover litt spray.
Så brukte jeg litt maskeringsteip, glass glitter, embossingpulver (uten å varme det) og te-blader.

Bruk av teblader. Passet godt på å ikke få det inn på bildet, sånn at bildet ikke skulle bli ødelagt.

Stempel må til. trefiguren en ensfarvet, så jeg tegnet litt på den.


Stemplet noter og fugler random rundt om kring

Fine fugler, og selvfølgelig litt bling:-) pyntet også med litt trefigurer.

Håper jeg har gitt dere litt innspirasjon til å finne frem scrappesakene i sommeretiden. Her i Ålesund er det ikke så mye annet å gjøre, for her regner det nesten hele tiden. En ekte sunnmørsk sommer. Men gjett om vi setter pris på de fineværsdagene vi har :-) Klem fra DT-Elisabeth

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar